Home

Behandelingen

Wimperextensions one by one

Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van een nieuwe set neemt ongeveer 2 uur in beslag. Ik gebruik uitsluitend alleen professionele wimpers. Dit zijn de silk lashes van the perfect eyelash serie.

Wil je het mooiste resultaat van de wimpers behouden dan raad ik aan deze op te vullen om de 3 weken. Onze eigen wimpers wisselen tussen de 6 en 9 weken, dit verschilt per persoon. Daardoor is steeds een opvulling nodig bij deze behandeling.

Lash volume lift, natuurlijke wimpers krullen

De lash volume lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen. Dit is een behandeling van ongeveer 45 minuten. Bij de behandeling worden materialen gebruikt die beter zijn dan bij een reguliere wimper permanent. En is dus ook niet schadelijk voor de wimpers. Ook hiervoor gebruik ik de materialen van de perfect eylash, deze zijn op keratine basis. Het resultaat blijft zo’n 6 tot 9 weken zichtbaar.

Voordelen wimperlifting

– Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar;

– Voelt licht en natuurlijk;

– Ogen lijken groter;

– Natuurlijke uitstraling;

– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers;

– Bestendig tegen water, zweten, zwemmen, wrijven, en slapen.

 

De bovenstaande genoemde voordelen gaan in 24 uur na de behandeling. Tijdens de 1e 24 uur mogen je wimpers niet nat worden, en mag er ook geen gebruik gemaakt worden van oog make-up.